Ehtne futukodu, mis on tehtud Corianist

Kirjutas: Reet Helisabeth, January 19, 2011   1 kommentaar

Mis on Corian?

DuPont™ Corian® monoliitne materjal on üks mitmekülgsemaid materjale, mida kasutatakse laialdaselt üle kogu maailma. See on segu naturaalsetest mineraalidest (kivim) ja akrüülpolümeerist, mis leiab kasutust nii interjööris kui eksterjööris  -    valgustid, valamud, mööbel, valmispaneelid, välisfassaadid jm.

Eriti kasulik on Corian köögitasapindadena, kuna materjal on mustusthülgavam kui naturaalne kivi ja oluliselt kenam kui näiteks laminaat või muu plastikmaterjal. Samuti on värvivalik väga suur.

Täna tutvustame Teile aga Kanada disainer Karim Rashidi nägemust ehtsast futukodust, kus Corian leiab äärmiselt põnevat kasutust ja vormi. See korter loodi spetsiaalselt Milaano Disaininädal 2010 raames ning eesmärgiks oli luua kodust kui tervikust säästlik ja jätkusuutlik visoon.

Sisekujundus on futuristlik, aksessuaarid ja tehnikaseadmed modernsed ning seinu ja mööblit iseloomustab pehme orgaaniline joon. Katusel paiknevad moodulid toodavad keskkonnasäästlikku energiat, valgustus põhineb vaid tõhusatel energiasäästlikel LEDidel ning helendavat põrandat toidavad päikesepatareid. Õuest leiame aga “ökopingi”, mis on varustatud automaatse vihmavee kogumise süsteemiga, mis niisutab iseseisvalt pingi sisse ehitatud muruvaipa.

Selline lahendus ilmselt ongi järgmine samm modernsesse interjööri ja tuleviku ehitusmaailma.

Milline on Sinu visioon tuleviku kodust 100 või 1000 aasta pärast?

Allikas: http://www.digsdigs.com

1 kommentaar

eriti spets on see tualeti lahendus!
ulme kuubis:p

by Helsu on 20 January, 2011 at 11:36. #

Lisa oma kommentaar

Valik

Valik



peternak hebat