Restoran Mazzo Amsterdamis

Kirjutas: Reet Helisabeth, November 11, 2010   1 kommentaar

Holland on teada-tuntud disainimaa. Taaskord saame seda rõhutada, kuna Amsterdamis on valminud üks omanäoline sisekujundusprojekt  - restoran Mazzo.

Hoone oma kitsa ja sügava ruumilahendusega, segunedes põrandate ja lagede eri kõrgustega, on Amsterdamile väga omane. Restorani sisenedes leiame eest 5 meetri kõrguse laega baariosa, kus on võimalik nautida tassikest kohvi või mõnd eksootilist kokteili.

Edasi liikudes jõuame ruumi, mis on madalam, ent oluliselt laiem. Siin paikneb restorani pimedaim nurk, mis on ideaalne paik köögile. Köögi vastas asub suuremahuline istumisosa klientidele, kust avaneb vaade usinatele tööhoos kokkadele.

Restorani viimane ruum on kitsaim. Päeval asub siin mängunurk lastele, kus vanemad saavad oma võsukestel kenasti silma peal hoida, õhtul aga peidetakse mänguasjad must-valge kardina taha kappi ning kliendid võivad nautida klaasi veini ja lõbusat koosviibimist sõpradega 11meetrisel diivanil, mis kulgeb mööda ruumi külge.

Mazzo sisekujundus on puhas ja konkreetne. Betoon, tellis, kivi, männipuit ja teras. Esimesed kolm on hoone enda materjalid, männipuit ja teras on sisekujunduse lisandid.

Allikas: http://coolboom.net/


1 kommentaar

I have observed that in the world these days, video games include the latest popularity with kids of all ages. Periodically it may be extremely hard to drag the kids away from the games. If you want the best of both worlds, there are plenty of educational games for kids. Great post. ebeecgeeaekb

by Johnf903 on 10 September, 2014 at 07:51. #

Lisa oma kommentaar

Valik

Valik



peternak hebat